Davids zet FC Barcelona onder druk

Davids zet FC Barcelona onder druk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mochten Edgar Davids en FC Barcelona niet uit hun contractbesprekingen komen, dan staan Chelsea, Bolton Wanderers en Tottenham Hotspur volgens de Engelse media al klaar om de international aan te trekken. Davids legde afgelopen week een tweejarige aanbieding van de Catalaanse club naast zich neer, omdat hij een contract wil met een langere looptijd.

FC Barcelona zou er alles aan gelegen zijn om de middenvelder voor de club te behouden en gaat hem waarschijnlijk een driejarig contract aanbieden.De druk ligt momenteel dus bij Barcelona. Davids is transfervrij en er schijnt voldoende interesse uit Italië en Engeland voor hem te zijn. Daaronder bevindt zich volgens de Engelse kranten dus ook Tottenham Hotspur.

Zij zouden Davids een tweejarig contract willen aanbieden, waarin hij zes miljoen pond gaat verdienen. Davids wordt als ideale man gezien om volgend jaar de lijnen uit te zetten op het middenveld van de Spurs. Frank Arnesen zou Mark van Bommel zelfs al uit zijn hoofd hebben gezet.

Robert Geerling, de zaakwaarnemer van Davids, bevestigde dat er een aanbieding ligt van een 'grote Engelse club'. Geerling vertelde the London Evening Standard ook nog dat er voorlopig geen gesprekken met FC Barcelona gepland staan. Davids zou met de aanbieding van de 'grote club' in Engeland naar schatting 60.000 pond per week kunnen verdienen. Bij Tottenham Hotspur zou hij dan de best betaalde speler worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties