EK: Vandaag in Portugal (27/06)

EK: Vandaag in Portugal (27/06)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De laatste 1/4 finale met daarin de grote favoriet Tsjechië, ze verloren sinds de kwalificatie geen enkele wedstrijd en in dit tornooi zelfs geen enkel punt. En ook vandaag ging het hen weer zeer vlot met een 3-0 overwinning. Qua sfeer vallen de Tsjechische fans reuze mee, de Denen vielen tegen net als de Zweden gisteren beide teams werden gesteund door amper 3000 fans wat voor een 1/4 betrekkelijk weinig is. Verder werd er aan deze wedstrijd weinig nieuws besteed wel dat Figo gisteren terug op training verscheen sinds zijn wissel is het grote bonje in het Portugese huishouden uiteindelijk heeft de minister van sport himself Figo tot de orde geroepen ! Kijken wat dat dinsdag gaat geven !
Figo is alleszins een icoon in Portugal. Net als Cruijff, Maradona en Pele kan hij in zijn thuisland voor de fans niets fout doen. Of datzelfde geldt voor de medespelers is een andere zaak.
 
Leuk om te weten is dat Kluivert op de vingers is getikt omdat ie te snel door het Resort aan het racen was sindsdien mag Patrick zich enkel verplaatsen in een golfkarretje op het terrein... Wedden dat ie binnen de 3 dagen een golfwagentje van Porsche heeft ?

 
Best Regards, Cordialement, Vriendelijke groeten,
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties