Kezman naar Chelsea

Kezman naar Chelsea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Abrahmovic heeft weer een slag thuisgehaald. Mateja Kezman voetbalt het volgend seizoen in het tenue van Chelsea, waar de steenrijke Rus voorzitter is. De Servische spits van PSV verhuist voor 8,2 miljoen euro naar Londen. Meteen de tweede grote transfer voor de Eindhovenaars, nadat eerder al Arjen Robben had getekend voor de blues en die 18 miljoen euro hadden neergeteld.

Volgens Chelsea-coach Mourinho is Kezman het type speler dat hij zoekt: 'Hij maakt goals, veel goals.' De Seriër werd eerder al topscorer in de Nederlandse eredivisie en werd de voorbije maanden al aan verschillende topclubs gelinkt. Uiteindelijk werd het dan toch Chelsea. Waarschijnlijk zal het loonbriefje van Kezman daar best gespekt worden.

Bij Chelsea moet nu nog voor een werkvergunning voor Kezman gezorgd worden. Alweer een nieuw gezicht dus bij de Londense club, dankzij de centjes van Abrahmovic. Die wil volgend jaar resoluut voor de titel in de Premier League gaan. Zoals het er nu naar uitziet met een ploeg die een combinatie is van PSV (Robben, Kezman) en FC Porto (Mourinho, Paulo Ferreira en misschien nog Fernando Carvalho).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties