Plymouth blijft verrassen

Stijn Somers

De vierde speeldag in de Engelse tweede klasse is gespeeld,en Plymouth Argyle blijft verrassen.Ze wonnen met 2-1 van Sunderland.Wotton en Crawford maakten 2-0, terwijl Stewart kon milderen tot 2-1.Maar verder dan die 2-1 kwamem The Black Cats niet en Plymouth won verdiend.Hierdoor blijven ze verrassend op kop.

Ze delen die koppositie met Wigan, dat opnieuw overtuigend won met 3-0 van Brighton.Ellington liet zijn goede vorm nog eens zien met twee goals, Per Frandsen scoorde de 3-0 op corner.

Reading blijft het goed doen,het won met 1-0 van Rotherham.

West Ham haalde het met 2-3 van Crewe Alexandria.Sheringham zette de Hammers goed op weg met 2 goals in de eerste 20 minuten. Linksback Rufus Brevett deed daar nog een goaltje bij na 30 minuten. Een minuut later maakte youngstar Ashton 1-3. West Ham had de match al lang kunnen beslissen maar harewood trof tweemaal de paal en Chadwick en Etherigton misten beiden zeer goede kansen.Dean Ashton strafte die missers af en makte er 2-3 van.West Ham kreeg het daardoor nog zeer moeilijk maar Bywater en de lat hielden Crewe in de slotminuut van een onverdiende gelijkmaker.

Ook Stoke blijft verrassen:2-0 zege tegen Gillingham en ze staan vierde.Noel-Williams en Akinbiyi scoorden.

Ipswich haalde het met 3-1 van Cardiff.bent opende de score, Lee maakte 1-1 en Miller en Westlake hielden de 3 punten voor de Tractor Boys thuis.

Leicester City verloor heel verrassend met 0-1 van Watford.Webber maakte in blessuretijd de 0-1,Connolly schoot tweemaal op de paal voor Leicester.

Millwall won met 0-1 op Coventry en Derby won met 0-2 van QPR
Burnley hield een punt thuis tegen Wolverhampton en Leeds kwam niet verder dan 1-1 tegen Nottingham Forest.

Gisteren haalde Sheffield een 0-1 zege op Preston.