Toch geen transfers bij Rangers

Stan Govaert
| 0 reacties
Toch geen transfers bij Rangers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zwitsers international Hakan Yakin tekent dan toch niet voor de Glasgow Rangers. Yakin was nog een opgemerkt toeschouwer van de Old Firm match tegen Celtic dit weekend, maar zijn salariseisen lagen te hoog. 

Voorzitter David Murray, nog maar pas opnieuw aan het bewind nadat een ziekte hem 2 jaar van de velden hield, wordt de zwarte piet toegeschoven omdat de club met een berg schulden zou zitten na enkele mislukte aankopen de afgelopen jaren. Manager Alex McLeish had gehoopt de 27-jarige Yakin, die nog opviel op Euro 2004, toe te voegen aan zijn geteisterde selcetie na de uitschakeling tegen CSKA Moskou in de Champions League en het daaropvolgende verlies tegen rivalen Celtic. Maar de Zwitser, op dit moment op de bank bij Stuttgart nadat hij vorige winter van Basel was overgekomen, was niet onder de indruk van het voorstel van Rangers en blijft dus op zoek naar een nieuwe club.

Newcastle vangt bot

In dezelfde reactie drukte Murray de geruchten de kop in als zou verdediger Jean-Alain Boumsong op het punt staan naar Newcastle te vertrekken. De Fransman die deze zomer werd overgenomen van Auxerre, heeft een opgemerkte start gemaakt bij de Rangers, en door het vertrek van Woodgate naar Real zat Newcastle verlegen om verdedigers. 

Newcastle had trouwens ook al interesse laten blijken voor die andere robuuste verdediger in de Schotse competitie, Bobo Balde van Celtic. Maar manager Martin O'Neill wou zijn Guineese international niet laten gaan, ook al omdat hij geen tijd meer zou hebben een vervanger te zoeken zo dicht bij het sluiten van de transfermarkt.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties