Fulham mag zich aan zware straf verwachten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Fulham mag zich aan zware straf verwachten
Foto: © SC

FC Fulham wacht een zware straf van de FA. De spelers van Fulham gingen afgelopen weekend in de wedstrijd in en tegen West Bromwich Albion zwaar door het lint.

De FA heeft Fulham in staat van beschuldiging gesteld. Officieel luidt het dat de club niet in staat was de spelers zich op een behoorlijke wijze te laten gedragen en er ook niet in slaagde hen te weerhouden van gewelddadig en provocerend gedrag. Vooral de scheidsrechter, Mike Dean, kreeg het zwaar te verduren.

De wedstrijd tussen WBA en Fulham leverde drie rode kaarten op. Twee daarvan waren voor Fulham. Bovendien incasseerden de Cottagers ook nog vijf gele kaarten. Na de rode kaart van Clement (WBA) onstond er een opstootje tussen Andy Cole en de uitgesloten speler. Cole mepte er op los en mocht ook gaan douchen.

De problemen met Fulham komen er niet zomaar. In het duel met Arsenal nam de scheidsrechter enkele dubieuze beslissingen in het nadeel van Fulham waaronder een strafschop die later in overleg met de assistent-scheidsrechter werd herroepen. De scheidsrechter zag namelijk aan de reacties van de spelers van zowel Fulham als Arsenal dat er helemaal geen overtreding was begaan. Fulham-manager Chris Coleman liet vervolgens weten dat de spelers verbaler moesten zijn op het veld tegenover de scheidsrechter met alle gevolgen vandien. Bovendien wacht Coleman ook nog een straf op uitspraken die hij deed na de wedstrijd Fulham-Arsenal. Daarin bekritiseerde hij ook al de scheidsrechter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties