Mooie overwinning Vlijtingen VV

Jimmy Wouters

Gisteravond wist  het fel gehavende Vlijtingen de 3 punten in eigen huis te houden dankzij een 2-0 overwinning op Neerpelt.

De eerste helft begon echter evenwichtig. Het spel ging snel over en weer, zonder noemenswaardige kansen. Desondanks was het spel aardig om volgen. Naarmate de eerste helft vorderde nam Neerpelt het initiatief in handen. De schaarse mogelijkheden werden door Dewit vakkundig de nek omgedraaid. 0-0 was de logische ruststand.

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde met veldoverwicht voor Neerpelt. Het waren echter de thuisjongens die de score wisten te openen. Een snelle tegenaanval werd netjes door Hendrix afgewerkt. Het teken voor Neerpelt om nog meer druk te zetten. De bezoekers waren evenwel niet opgewassen tegen de sterke thuisdefensie, waarin vooral Bart Bunkens opviel. Na een prachtige vrije trap van Lenaers, wist Hendrix de 2-0 binnen te koppen. Wedstrijd gespeeld.

Door deze 2e overwinning blijft neofiet Vlijtingen nog zonder verlieswedstrijd mooi meedraaien in de linker kolom en kan het vol vertrouwen naar de Rangers afreizen.