Analyse OH Leuven raast verder!

Niels Hendriks
| 0 reacties
OH Leuven raast verder!
Foto: © SC

OHL raast verder door de derde klasse B, het won vandaag ook de zesde wedstrijd van het seizoen. Dichtste achtervolger United blijft op vier punten en slaagt zelf al een kloofje op de achtervolgers.

Leider OH Leuven won vandaag met 3-0 van Bocholt en behoudt zo de leiding in het klassement, het maximum van de punten en de Leuvense doelman heeft zich nog steeds niet moeten omdraaien al waren de cijfers vandaag wel wat overdreven.

De nummer twee in de stand KVSK United won zaterdag aan de Gestelsedijk vrij simpel van WS Woluwe met 2-0 via goals van Haagdoren en Pereira. In de stand heeft United vier punten achterstand op OHL en vier punten voorsprong op een groepje van vier ploegen.

SK Tongeren deed een uitstekende zaak door thuis met 1-0 van KVK Tienen te winnen, zo wordt de kloof met OHL en United niet nog groter. Kermt-Hasselt dat vorige week United in bedwang hield won met ruime 1-4 cijfers op het veld van Charleroi en nesteld zich zo in de brede middenmoot.

Nieuwkomer Kelmis verloor vandaag met 4-3 van UR Namen en moet zo de top-2 laten gaan. Diegem geraakte niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Sprimont. Het Limburgse Veldwezelt verloor met 1-2 van Walhain en geraakt zo niet uit de gevaarlijke zone. Rode lantaarn Seraing tenslotte verloor ook met 1-2 van Francs Borains.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties