Schalke en Stuttgart winnen

Schalke 04 won verdiend de derby tegen VFL Bochum met 3-2.

De eerste helft was volledig voor de thuisploeg, met doelpunten van Assamoah(9e) Kobiashvilli(14e) en Lincoln op slag van rust was de 3-0 een feit.
In de tweede helft waren de bezoekers blijkbaar wakker geschoten en kregen ze nog alle kansen om gelijk te maken.
Met doelpunten van Misimovic en Kalla kwamen ze terug tot 3-2 en daar bleef het bij. Lincoln kreeg nog rood en Vermant bleef de hele wedstrijd op de bank.

Stuttgart gaat op zijn elan verder en doet met een zege op Bielefeld weeral een goede zaak en blijft zo op één punt van leider Wolfsburg.
De Schwaben hadden niet veel moeite met de thuisploeg, Babbel scoorde in de 44e minuut en zo konden de bezoekers de tweede helft controleren, Ccau maakte ook nog zijn doelpunt in de toegevoegde tijd.