Doodzieke ere-voorzitter vecht voor Lierse

Ronny anthonis
| 0 reacties
Doodzieke ere-voorzitter vecht voor Lierse
Foto: © SC

Freddy Van Laer, nu al op een standbeeld geplaatst door club en supporters, zal ondanks zijn zware ziekte toch nog strijden voor zijn club, Lierse Sk.

Het leven is een strijd, en dat beseft nu ook de ere-voorzitter van Lierse. Anderhalf jaar geleden werd bij hem kanker vastgesteld, een harde diagnose maar Van Laer is optimistisch: "ik geloof in volledige genezing."
"Mijn transportfirma en Lierse liggen mij nauw aan het hart", verteld hij aan Gva, "ik wil voorzitter Vets zoveel mogelijk helpen om Lierse financieel gezond te worden, dat is mijn eerste doel. Niet dat ik dagelijks met onwaarschijnlijke ideeën kom aandraven. Hier of daar zit er misschien wel iets tussen dat bruikbaar is, waar Lierse wat mee aan kan. Als dat zo is, ben ik tevreden." 

Lierse, Lyra en de stad

ik geen slecht gevoel wat betreft een goede afloop van die overname. Ik ben ontgoocheld in bepaalde mensen van Lyra die afkerig staan tegenover een verhuis naar het Lisp. Mocht Lyra over een stadion beschikken, zou ik geen moeite hebben om met Lierse daar naartoe te trekken.

Dat mensen nog altijd zo eng van geest kunnen zijn, verbaast me. Soit, belangrijk is dat de stad Lier met het stadion geen kat in een zak koopt. Alleen al de grond kan je als een stevige belegging beschouwen. Het is een investering die Lier op termijn veel geld kan opleveren.

Dat en de wetenschap dat een faillisement van Lierse niemand goed uitkomt moeten de gemeenteraad ertoe aanzetten de knoop door te hakken en het stadion over te nemen.






Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties