Beveren nog minstens 4 jaar in zee met Guillou

Thierry Van Uffelen
| 0 reacties
Beveren nog minstens 4 jaar in zee met Guillou
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beveren zal nog minstens vier jaar samenwerken met Jean-Marc Guillou. Beide partijen bereikten een akkoord. Guillou zal wel niet langer op de club aanwezig zijn, maar hij zal wel talentvolle spelers sturen naar het Waasland. Die talentvolle spelers zullen wel eens geen Ivorianen meer kunnen zijn. Door de spanningen in Ivoorkust sloot Guillou zijn Académie daar. Ondertussen is er al een nieuwe Académie in Madagaskar, en ook in Burkina Faso zal er waarschijnlijk een Académie komen. Ook Arsenal zal de volgende vier jaar samenwerken met Beveren.

Ondertussen is ook bekend dat Beveren na nieuwjaar over een nieuwe voorzitter zal beschikken. Frans Van Hoof wil na zes jaar hard werken even wat ademruimte. Na zes jaar hard werken om Beveren schuldenvrij te maken, neemt George De Colfmaker over. De Colfmaker is momenteel ondervoorzitter van Beveren en tevens grote geldschieter.

Beveren verandert van een vzw in een nv, met als naam New KSK Beveren.

De prestaties van Romaric worden nauwlettend gevolg door Straatsburg. kan op belangstelling rekenen van Hamburg en Auxerre.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties