Drie nieuwe spelers voor MVV

Drie nieuwe spelers voor MVV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

MVV Maastricht heeft zich versterkt met drie nieuwe middenvelders. Dit werd vanavond bekend gemaakt op een sponsoravond. De spelers moeten wel nog de medische keuring doorstaan. 

Het gaat om Kurt Van de Paar, Miel Mans en Tom van Bergen. Van de Paar zit al een tijdje zonder club. Van der Paar speelde vorig jaar bij Patro Maasmechelen, maar moest hier vertrekken wegens 'te duur'. 

Mans komt over van AZ, de speler kan dit jaar niet meer rekenen op een basisplaats en mag vertrekken.

Tom van Bergen werd kort geleden ontslaan bij VVV-Venlo wegens de beschuldiging van diefstal. Dit is echter nooit bewezen en de speler zegt zelf er niks mee te maken te hebben. Mocht bewezen worden dat hij het wel heeft gedaan, dan betekent dat in principe ontslag, maar MVV gaat nu uit van de bewering van de linkermiddenvelder dat hij onschuldig is.

Het trio tekende een contract tot het einde van het seizoen. De drie spelers kosten dit seizoen samen 100.000 euro. MVV heeft 50000 euro uit een gereserveerde pot gehaald en gaat dit seizoen de nog ontbrekende 50000 euro bij sponsoren proberen te werven.

Andries Jonker sprak over drie buitenkansjes. "Er zal nu een strijd komen om de middenveldplaatsen. En dat mag ook wel. Achterin staat het goed bij MVV, maar het middenveld verdiende extra kracht. Op deze manier zullen de spitsen ook beter bediend worden."

Of de spelers alledrie tegen Excelsior al inzetbaar zijn, dat is nog onduidelijk. Maar thuis tegen Emmen zullen alledrie in principe inzetbaar zijn. "Maar ze maken deel uit van de selectie. Ze zullen net als de andere spelers moeten knokken voor hun plaats".
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties