Gaat Verbr. Geel financieel ten onder?

Niels Hendriks
| 0 reacties
Gaat Verbr. Geel financieel ten onder?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als Geel vandaag geen 70.000 euro betaalt aan de stadsontvanger, dan is de kans groot dat Verbroedering degradeert naar de derde klasse. Het betreft een achterstallige schuld die zelfs een faillissement als gevolg zou kunnen hebben.

"We kregen vorige week van de stad Geel een dwangbevel in de brievenbus dat deze achterstallige schuld maandag moet worden betaald", zegt manager Bruno Belmans in hbvl. "Het betreft een belasting op ticketverkoop uit het verleden. We hebben over deze kwestie meermaals om een regeling gevraagd, maar deze is er nooit gekomen. Het stadsbestuur zet nu het mes op onze keel en hoopt dat voorzitter Keersmaekers nogmaals in zijn zak tast. Wat mij betreft, gebeurt dat niet. Het mogelijke gevolg is dat we onze licentie niet zullen halen, met de degradatie - en eventueel het faillissement - als gevolg." 

De voorzitter van de club, Keersmaekers liet weten dat hij al voldoende geld in de club gestoken heeft in het verleden en dat hij dit bedrag niet uit eigen zak wil aflossen. Hij hoopt alsnog dat er via dialoog met het stadsbestuur een oplossing uit de bus valt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties