Hofs naar Feyenoord

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Hofs naar Feyenoord
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nederlandse topclub Feyenoord heeft een grote transfer gedaan, het wist Nicky Hofs te strikken van Vitesse. Hofs speelt al enige tijd op een zeer hoog niveau, dat is de topclubs in Nederland zeker niet ontgaan. Feyenoord verslaat in de strijd voor Hofs PSV. De Eindhovense club was ook in de running voor de middenvelder van Vitesse.

De jonge middenvelder kwam tot een principe-akkoord met technisch directeur Mark Wotte. Hofs zou de komende drie seizoenen te bewonderen zijn in De Kuip. Indien nodig kan Feyenoord na deze drie jaar zijn contract nog eens met twee jaar verlengen.

Feyenoord speelde in de gesprekken met Hofs zeer kort op de bal, al snel kwamen alle partijen eruit. Hofs heeft het gevoel dat men hem graag wil bij de Rotterdamse club. Hij denkt dat hij bij Feyenoord de kans krijgt om zijn loopbaan verder uit te bouwen.

PSV wou Hofs ook graag binnenhalen, maar de club uit Eindhoven vist dus achter het net. Men wou de middenvelder eerst verhuren aan een andere club. PSV doet dit wel vaker met talentvolle spelers. Maar Hofs wilde van deze aanpak echter niet veel weten.

Mark Wotte liet weten dat de jonge middenvelder graag naar Feyenoord wilde verhuizen. Ook liet de technisch directeur weten dat Hofs een volkse jongen is, hij zou volgens Wotte perfect in het plaatje van de club passen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties