Vloet vertrekt deze zomer bij Roda JC

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Vloet vertrekt deze zomer bij Roda JC
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Nederlandse Roda JC en hun huidige trainer Wiljan Vloet hebben besloten om komende zomer een einde te maken aan de samenwerking. Deze beslissing kwam er na gezamelijk overleg van beide partijen.

Het contract van de Nederlandse oefenmeester loopt af in 2005. Roda liet weten dat beide partijen wil zin hadden in een langere samenwerking. Maar men koppelde er wel enkele voorwaarden aan vast. De club uit Kerkrade sprak goed met hun trainer maar toch werd er besloten om de overeenkomst na dit seizoen stop te zetten. 

Vloet reageerde al om zijn vertrek bij Roda JC, de trainer liet verstaan dat de huidige spelersgroep niet veel zou veranderen naar volgend jaar toe. Dus hij liet duidelijk verstaan dat de spelers die nu op de bank zitten er onder zijn leiding ook volgend jaar zouden zitten. Vloet geeft aan dat dit één van de redenen is van zijn vertrek bij de Limburgse club. Maar ook dit seizoen liep het sportief niet al te best met Roda, men kon echter de hoge verwachtingen niet inlossen. Vloet had ook in het verleden wat problemen met de huidige spelersgroep.

De oefenmeester begon bij Roda in 2002, na de degradatie met FC Den Bosch. Vloet had twee jaar de sportieve leiding over de Limburgse club. Maar hij kon echter de Europese ambitie niet waarmaken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties