Publiek mild voor bondscoach Antheunis

Tonnelier Caroline
| 0 reacties
Publiek mild voor bondscoach Antheunis
Foto: © SC

Volgens de lezers van Het Nieuwsblad ligt de schuld aan de slechte prestaties van ons nationaal voetbalelftal niet bij de bondscoach, maar vooral bij de spelers zelf.  De voetbalbond is de tweede verantwoordelijke voor de teleurgang van de Rode Duivels.  Slechts 12, 62% legt de schuld bij Antheunis.  

Over de BeNeLiga zijn de meningen verdeeld.  Veertig procent van de deelnemers aan de enquête van Het Nieuwsblad ziet geen heil in het plan van Verschueren&co.  Nog eens 32% vindt het idee onrealistisch.  Slechts 26% van de voorstanders ziet de uitwerking ook daadwerkelijk zitten.  

Slechts 27 procent van de supporters wil een inkrimping van de eerste klasse naar 12 teams.  Een ruime meerderheid (61%) vindt dat alles gewoon bij het oude moet blijven, terwijl 12% zelfs voorstander is van een uitbreiding naar 24 clubs.  

Over de afschaffing van de fankaart is er wel eensgezindheid.  Slechts 5% vindt dit geen goed idee, de overgrote meerderheid (bijna 82%) is blij met de beslissing van Dewael.  Nog meer eensgezindheid bestaat er over de uitzendrechten van het nationale voetbal.  Meer dan 82% van de deelnemers wil volgend jaar op de openbare omroep de samenvattingen van de eerste klassewedstrijden bekijken.  Slechts 15,21% is tevreden met de uitzendingen van VTM.  In mei wordt bekend gemaakt of de supporters hun zin krijgen.  

De deelnemers hebben geen mening over het voorstel om meer te voetballen in de zomer.  De helft van de supporters heeft gewoon geen voorkeur, een kwart is voor en een kwart is tegen. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties