AZ is klaar voor titel

Jimmy Wouters
| 0 reacties
AZ is klaar voor titel
Foto: © SC

 
AZ en Co Adriaanse zijn klaar voor de strijd om de titel, zo liet de trainer weten op de nieuwjaarsreceptie van de koploper.

Adriaanse stak zijn ambities niet onder stoelen of banken: AZ gaat voor het landskampioenschap.  "We zijn de voetbalcompetitie begonnen op de eerste plaats met nog zeventien andere clubs. Op de helft hebben wij er 16 afgeschud en is er nog maar één (PSV) over." 

Na een korte wintevakantie trof Adriaanse een volledig fitte kern aan. Wel zijn een aantal spelers vertrokken. Welliswaar spelers die in de eerste helft van het seizoen niet of nauwelijks aan spelen toekwamen. 

Over de toekomst van Adriaanse bij AZ zei voorzitter Dirk Scheringa het volgende: "Co is heel belangrijk voor het succes. Hij weet het maximale uit een groep te halen. We gaan deze maand praten. Ik heb er vertrouwen in dat hij het nog een jaar wil doen."

Voor Adriaanse is geld is niet bepalend, het belangrijkste is de invulling van zijn eigen ambitie.  "Er moet een uitdaging zijn. Ik ben niet het type om lang bij een club te blijven, ben niet gebakken aan een club, omgeving of organisatie." Hij zou echter nog geen bod van elders gekregen hebben
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties