Blackburn roert zich op de transfermarkt

Blackburn roert zich op de transfermarkt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Blackburn heeft zijn oog laten vallen op de 27-jarige Tomislav Sokota.  De Kroatische international is momenteel aan de slag bij het Portugese Benfica maar zijn contract loopt dit seizoen ten einde.  Blackburn hoopt de aanvaller naar Ewood te krijgen met 1 miljoen pond. 
Sokota's zaakwaarnemer, Zoran Stojadinovic, liet weten te willen spreken met de Rovers en ziet een transfert naar de Premier League wel zitten.  Hij benadrukte wel dat er eerst nog een laatste gesprek komt met Benfica alvorens Sokota over zijn toekomst beslist. 

Ondertussen heeft Birmingham City een tweede bod van Blackburn Rovers voor Robbie Savage niet aanvaard.  De Blues willen 3,5 miljoen pond voor hun middenvelder die vorige zomer een 4-jarig contract onderschreef.  Savage gooide deze week zelf nog wat extra olie op het vuur door officieel zijn transfer-aanvraag in te dienen.

Eén transfer is wel al helemaal rond.  De Zuid-Afrikaan Aaron Mokoena werd gisteren tijdens de wedstrijd tegen Charlton Athletic officieel voorgesteld aan het thuispubliek.  De verdediger werd voor 300.000 pond binnengehaald van Racing Genk.

Ondertussen doen de Rovers nog een goede zaak aan de transfer van ex-Rover James Beattie.  De Southampton aanvaller ruilt de Saints voor Everton in een 6 miljoen pond-deal.   Destijds was er bij de transfer naar Southampton een optie dat Blackburn een percentage opstrijkt bij een volgende verkoop.  Nu is het dus zover en zijn de Rovers ongeveer 1 miljoen pond rijker.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties