Ferdinand zet er een punt achter

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Ferdinand zet er een punt achter
Foto: © SC

Les Ferdinand is aan zijn laatste maanden als actief voetballer bezig.  De 38-jarige Ferdinand heeft beslist na dit seizoen te stoppen met profvoetbal.  Maar eerst wil hij met Reading nog de promotie naar de Premier League afdwingen.

Vorige week verliet Ferdinand de Bolton Wanderers om een divisie lager bij Reading aan de slag te gaan.  Nu kondigt de ex-international zijn afscheid aan. Afgelopen weekend maakte Ferdinand zijn debuut bij zijn nieuwe club.  Reading en Swansea City verdeelden de doelpunten en moeten in een replay uitmaken wie er in de volgende ronde tegen Leicester of Blackpool speelt.

Ferdinand kende een rijk gevulde carrière.  Het grootste deel van zijn carrière werkte hij af bij Queens Park Rangers en Tottenham Hotspurs.  Maar zijn beste seizoenen beleefde hij waarschijnlijk bij Newcastle United.  Verder speelde hij ook nog voor Besiktas, West Ham United, Leicester City en Bolton Wanderers.  Ferdinand verzamelde 17 caps voor de nationale ploeg.  Hij maakte hierein 5 doelpunten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties