27/2/2005 Fc Denderleeuw - Sporting West

ANN DE PLECKER
| 0 reacties
27/2/2005 Fc Denderleeuw - Sporting West
Foto: © SC

Volgende zondag speelt FC Denderleuw  tegen Sporting West. Op zondag 24/10/2004 verloor FCD op het veld van Ingelmunster-Harelbeke met zware 4-1 cijfers. De paars-roden waren heer en meester. Sporting West staat momenteel op een 11e plaats, op 4 punten van FCD, die nog steeds op een 7e plaats staan.

Er kan dus veel veranderen na de volgende speeldag. Voor Denderleeuw is het belangrijk de 3 punten te pakken. Aangezien de top 8 ploegen bijna allemaal nog tegen elkaar hoeven te spelen, kan aansluiting nog altijd. Topmatchen kunnen altijd voor verrassingen zorgen.

Vorig seizoen speelden Peter Deldaele en Pascal De Vreese nog in Ingelmunster-Harelbeke. Deldaele, die daar niet de kansen kreeg, nam de goede beslissing om naar FCD te gaan. Vorige zondag werd hij nog gebombardeerd tot kapitein, door de schorsing van Geeroms. Ook Pascal De Vreese had vorig jaar een pechjaar: kwetsures en blessures zorgden ervoor dat hij zich niet kon ontplooien.

Denderleeuw zal het zondag zonder Kevin Van Gheem moeten stellen. Hij kreeg vorige zondag in Wetteren zijn 3e gele kaart en is dus geschorst. Sporting West heeft vorig weekend niet gespeeld. De wedstrijd tegen KV Mechelen was afgelast. Er zijn dus ook geen gele kaarten meer uitgedeeld en er is niemand geel geschorst.

De match wordt gespeeld op zondag 27/2/2005 om 15u in het Florent Beeckman Stadion te Denderleeuw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties