Clubnieuws KV Kortrijk

Yves Decock
| 0 reacties
Clubnieuws KV Kortrijk
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

KV Kortrijk deedt een goeie zaak in de strijd om het behoud. Het won van Virton met 3-1 na een zwakke wedstrijd. Eerst scoorde Virton via Wiggers maar Salou bracht de bordjes terug in evenwicht. De tweede helft was iets aangenamer waarin Nong de uitblinkersrol voor zijn rekening nam met 2 doelpunten. Door deze 3-1 zege klimt Kortrijk terug naar de 11de plaats naast Patro Maasmechelen. Kortrijk telt 6 punten voorsprong op Eendracht Aalst die op een barrageplaats staat geklasseerd,de volgende tegenstander van de Westvlamingen.

KV Kortrijk - Ronse verplaatst
De wedstrijd tussen KV Kortrijk en SK Ronse voorzien voor 10 april is vervroegd naar Paasmaandag 28 maart om 15 uur. Op 10 april is er de wielerwedstrijd Parijs-Roubaix en dit houdt veel kijklustigen thuis. 

Gezelle 2 seizoenen langer bij KVK
Nicolas Gezelle
(19) tekende bij voor 2 seizoenen. Het beloftevolle jeugdproduct van Kortrijk scoorde  tegen Tubeke. De jonge spits werd toen voor de eerste maal geselecteerd.

Salou in beroep
Ibrahim Salou, de ghanese spits van Kortrijk, ging in beroep tegen de wedstrijd schorsing die het sportcomité van de voetbalbond hem oplegde. Eerder minimaliseerde het comité het voorstel van 2 speeldagen naar 1 speeldag. De speler kreeg de rode kaart tijdens de wedstrijd op Geel. Volgens Salou was de fout niet zo ernstig om er een rode kaart voor te krijgen. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties