Huth wil weg bij Chelsea

Bert Van Houtte
| 0 reacties
Huth wil weg bij Chelsea
Foto: © SC

De Duitse Chelsea-verdediger Robert Huth, heeft laten weten dat hij zo snel mogelijk de Engelse topclub Chelsea wil verlaten. De jonge verdediger is momenteel volop bezig aan het herstellen van een blessure. 

De Duitser heeft geen basisplaats bij de Londense club, toch hebben vele clubs al hun interesse laten blijven voor de jonge verdediger. Huth liet weten dat hij in januari al weg wou, maar Mourinho wou daar niets van weten. De sportieve baas van de Londense club wou Huth niet laten vertrekken. De Duitser liet duidelijk verstaan dat hij bij Chelsea te weinig aan de bak komt. Hij wil in de toekomst meer spelen, zodat hij zijn plaats in het nationale elftal niet kwijt zal spelen.

Mourinho is niet erg te vinden voor een vertrek van Huth, de sportieve baas liet weten dat een vertrek van de Duitser een groot verlies zou betekenen voor Chelsea. De Portugees liet ook verstaan dat Huth een speler is met heel veel kwaliteiten. Het is nu wel heel duidelijk dat Mourinho er alles aan zal doen om de jonge verdediger op Stamford Bridge te houden. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties