Edu praat met Inter Milan

Edu praat met Inter Milan
Foto: © SC

De toekomst van Edu is nog altijd niet geweten. De middenvelder van Arsenal stond op het punt om een contract bij Valenca te tekenen tot coach Claudio Ranieri daar werd ontslagen. Nu komt Inter Milan op de proppen.

Het was al langer geweten dat Edu Arsenal zou verlaten. De Braziliaan zijn contract loopt deze zomer af en de Gunners maakte nog geen aanstalten om het te verlengen. Bovendien was de middenvelder niet tevreden met zijn bankzittersstatuut.

Na vele geruchten leek de piste Valencia de juiste te worden. Edu onderhandelde al een tijdje met de club en stond op het punt om een overeenkomst te tekenen. Toen Claudio Ranieri ontslagen werd wegens tegenvallende resultaten, maakte Edu een bocht van 180 graden.

Nu lijkt Inter Milan ineens de grootste kandidaat. In Milaan beweert men dat men al een soort van voorcontract heeft met de zakenverantwoordelijken van de Braziliaan. Bovendien zakt een delegatie van de club af naar Londen wanneer beide clubs hun Champions League-duel hebben afgewerkt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties