Vanmiddag klassieker Ajax-PSV

J. S.
| 0 reacties
Vanmiddag klassieker Ajax-PSV
Foto: © SC

Vanmiddag staat in de Holland Casino Eredivisie dé topper tussen Ajax en PSV op het programma. Beide ploegen moeten winnen, Ajax om de kloof met de tweede niet te hoog te laten oplopen, en PSV om AZ niet terug te laten komen in de titelstrijd. Het verschil op dit moment is namelijk teruggebracht tot vier punten.

Bij PSV is iedereen fit. Er reizen twintig spelers mee naar Amsterdam, waarvan er twee op de tribunes zullen moeten plaatsnemen. 

De nieuwe Ajax-coach Blind heeft veel ontzag voor PSV: "Het is een ontzettend goed elftal. En dat zeg ik niet om mezelf in te dekken of iets dergelijks. PSV heeft een team dat ongelooflijk goed in balans is. Ze spelen veel vanuit discipline, maar toch is er voldoende variatie. Het middenveld wisselt veel en goed van positie, als iemand een positie overneemt, bijvoorbeeld een rechtsbuiten of een middenvelder, dan doen de spelers wat die positie van ze vraagt. En dat is razend knap. Dan ben je heel ver als elftal."

Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen twee ploegen die moeten winnen. Beide ploegen hebben niet zoveel aan een gelijkspel, al zal PSV wellicht niet klagen bij een gelijkspel. De wedstrijd tegen Ajax in de Amsterdam Arena begint zondag om 12.30 uur. Het duel is in handen van scheidsrechter Eric Braamhaar

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties