PSG gelijk, Caen komt in degradatiegevaar

Op de 32ste speeldag in de Franse Ligue 1 kon PSG niet winnen. De Parijzenaars geraakten niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Bordeaux. Toulouse verloor op eigen veld met 0-2 van Rennes, Lens en Nice deelden de punten en Caen verloor van Metz met 0-1.

PSG domineerde de eerste helft en kon net na het halfuur op voorsprong komen dankzij Ljuboja, maar in de tweede helft nam Bordeaux het meeste initiatief en scoorde ook. Twintig minuten voor tijd mocht Meriem een strafschop omzetten en maakte er zo 1-1 van. Dat was meteen ook de eindstand. Beide teams namen één helft voor hun rekening en een gelijkspel is dus een gerechtvaardigde uitslag.

Frei bracht Rennes na 26 minuten op voorsprong op het veld van Toulouse en in de tweede helft werd het zelfs 0-2 toen Källstrom vier minuten voor tijd het beslissende doelpunt maakte.

Lens speelde in eigen stadion scoreloos gelijk tegen Nice. Het domineerde de bezoekers wel, maar kon dit niet omzetten in een overwinning. 0-0 Bleef dus de einduitslag.

Metz won met 0-1 op het veld van SM Caen. Tien minuten na de rust bezegelde Ogbeche het lot van de thuisclub, waar Steve Dugardein net na het doelpunt gewisseld werd.