Sir Alex kwaad op Chelsea over Rio

Tom Ceusters
| 0 reacties
Sir Alex kwaad op Chelsea over Rio
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder deze week raakte bekend dat Chelsea-directeur Peter Kenyon een ontmoeting had met Rio Ferdinand. Onmiddellijk ontstonden de geruchten dat Chelsea erg geïnteresseerd zou zijn in de Manchester United-verdediger. "Niets van!" klonk het toen vanuit de Chelsea-hoek, en er werd aan toegevoegd dat Manchester ook wel wist dat het een toevallige ontmoeting was.

Niet zo volgens Manchester-manager Ferguson, die vandaag zwaar uithaalt richting Kenyon en Chelsea: "Puur toeval? Geloof ik niets van. Het heeft meer weg van minachting, of van ons recht in het gezicht uitlachen. Het is onvoorstelbaar dat zoiets kan gebeuren, zeker op dit moment!". Ferguson verwijst daarbij naar het onderzoek dat aan de gang is omtrent het mogelijk illegale benaderen van Arsenal-speler Ashley Cole door Chelsea.

Sir Alex gaat verder: "Kenyon mag dan wel zeggen dat Chelsea Ferdinand niet wil aantrekken, ik ben er niet echt van overtuigd. We hebben de Premier League intussen op de hoogte gebracht van de hele affaire. Ik ben vooral bezorgd om onze supporters: zij moeten van ons een duidelijk signaal krijgen dat we niet tevreden zijn met wat Chelsea deed. Rio zal hier blijven en binnenkort een nieuw contract tekenen, daar ben ik zeker van."

Ook Arsenal-manager Arsene Wenger is niet overtuigd van Chelsea's excuus. "Waar hebben we dit verhaaltje eerder gehoord?", reageert hij cynisch. "Of deze zaak identiek is aan de affaire met Ashley weet ik niet, maar een club moet er eerst en vooral voor zorgen dat ze gewoon niet in zulke situaties terechtkomt! Ik respecteer wat Chelsea op het veld doet, maar ik verwacht dan ook dat zij respect tonen voor alles wat rond het veld mag gebeuren", besluit de Fransman.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties