Doblas houdt Villarreal van overwinning

Tonnelier Caroline
| 0 reacties
Doblas houdt Villarreal van overwinning
Foto: © SC

De topper tussen Villarreal en Betis Sevilla is geëindigd op een scoreloos gelijkspel.  De thuisploeg was duidelijk de betere, maar kon net als vorige week tegen Deportivo zijn overwicht niet omzeten in een overwinning.  
De wedstrijd begon evenwichtig, met kansjes over en weer.  Beide ploegen combineeerden knap, maar de doelmannen werden nauwelijks verontrust.  Reina (Villarreal) en Doblas (Betis) kwamen een aantal keer attent tussen en zagen ook een aantal ballen naast gaan.
  
Na de pauze ging Villarreal resoluut op zoek naar de overwinning.  Betis kwam er nog nauwelijks aan te pas.  Het veldoverwicht van de thuisploeg resulteerde in tal van kansen, maar Forlán, topschutter van de club, was niet in zijn dagje.  De doelman van Betis Sevilla speelde daarentegen een schitterende wedstrijd.  Doblas schudde enkele miraculeuze reddingen uit zijn mouw en hield Sorín, Riquelme, Jose Mari en Armando Sá van een doelpunt.  Bovendien besloten de anders zo trefzekere spitsen van Villarreal een aantal keer over of naast.  De oververdiende overwinning kwam er dan ook niet voor de thuisploeg en Villarreal mist daardoor de kans om opnieuw over Sevilla te springen in de klassering. Betis Sevilla blijft dankzij zijn doelman in de running voor een CL-ticket.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties