Analyse Veldwezelt in erg slechte papieren

Niels Hendriks
| 0 reacties
Veldwezelt in erg slechte papieren
Foto: © SC

Op zaterdagavond won kampioen KVSK United al zijn partij. Op zondag stonden nog enkele belangrijke partijen op het menu. Zo is Tongeren zeker van hun plaats in de eindronde en Veldwezelt lijkt op weg naar vierde klasse.

Tweede in de stand OH Leuven ging met 2-1 onderuit tegen Bocholt VV. Door deze nederlaag en de 1-3 overwinning van KVSK United tegen Woluwe heeft de ongenaakbare kampioen na de tweede nu ook de derde periodetitel beet. SK Tongeren heeft zich afgelopen weekend verzekerd van de eindronde. Het won in en tegen Tienen met 2-3 zodat ze minstens vierde eindigen.

Walhain blijft in de running voor een eindrondeticket, het versloeg Veldwezelt met 3-1. In de degradatieclash tussen Francs Borains en Seraing kwam Francs Borains er als grote winnaar uit, het won met 2-1. Het heeft nu vier punten voorsprong op Veldwezelt en vijf op Seraing. Voor beide clubs komt bevordering erg dichtbij. UR Namen slaagde er voor de 15e keer op rij niet in om te winnen, ditmaal kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel in Kelmis. Door deze puntendeling heeft het nog maar twee punten voorsprong op de 14e.

==> Analyse zaterdagavondwedstrijden
==> Stand
==> Uitslagen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties