Analyse Desondanks puike prestatie plaats achteruit

Truyens Himke
| 0 reacties
Desondanks puike prestatie plaats achteruit
Foto: © SC

IFK Mariehamn speelde gisteren alweer een behoorlijke partij, de Ã…landers hielden de spitsen van Tampere behoorlijk in bedwang en sleepte op die manier één punt uit de brand.
 
Reeds snel was te merken dat IFK niet voor één seizoen naar de Veikkausliiga was verhuisd. En gisteren was dit nog maar eens te merken, na negentig minuten stond het nog steeds 0-0 op het scorebord tegen Tampere United. Desondanks deze toch wel fraaie prestatie moet IFK één plaats prijsgeven in het algemene klassement aan FC Haka dat zijn wedstrijd won van FF Jaro met 2-1.
 
De tweede in de stand HJK Helsinki speelde reeds zaterdag op het veld van FC Inter Turku. De ploeg uit de hoofdstad geraakte echter niet verder dan een scoreloos gelijkspel en kan hierdoor niet profiteren van het punten verlies van TamU. Toch kan zowel Haka als HJK nog over TamU springen aangezien beide één wedstrijd minder hebben gespeeld.
 
Onderaan het klassement wordt de kloof alsmaar groter en groter, TP-47, RoPS en FF Jaro komen in een erg lastige positie. Desondanks TP-47 en RoPS tegen elkaar uitkwamen kon geen van beide profiteren. Indien je niet voetbalt komen er geen kansen en geen kansen wil zeggen geen doelpunten.
 
Alle uitslagen:
FC Inter Turku – HJK Helsinki 0-0
FC Lathi – FC KooTeePee 1-1
IFK Mariehamn – Tampere United 0-0

<Bekijk het klassement>

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties