Degryse weerlegt geruchten opnieuw

Degryse weerlegt geruchten opnieuw
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Op de dag van de bekerfinale had clubbrugge.be een gesprek met sportleider Marc Degryse. Daarin weerlegt hij nog maar eens alle transfergeruchten.

Mochten alle transfergeruchten rond Club Brugge kloppen dan begint de landskampioen volgend seizoen met een volledig nieuwe spelersgroep. Marc Degryse ontkent echter alle roddels. Het belangrijkste bericht is ongetwijfeld het feit dat kapitein Simons blauw-zwart zou verlaten voor Feyenoord. De sportleider zegt dat Feyenoord enkel laten weten heeft dat Simons hen zou kunnen interesseren. Voorlopig is er echter nog geen enkel concreet bod gedaan. Ook de transferperikelen rond Ceh zijn pure verzinsels. De Sloveen werd onder andere aan Anderlecht gelinkt. Dan zijn er nog Hermans en Van Tornhout. De transfer van Hermans komt op de helling te staan door de problemen bij Lierse. Van Tornhout wordt bij voorkeur niet uitgeleend. Hij staat van alle jongeren het dichtst bij de A-kern en kan bij Club nog veel progressie maken. Enkel met PSG zijn er wel onderhandelingen aan de gang over David Rozehnal.

Bovendien werden ook Marcin Zewlakow en Khalilou Fadiga aan de Bruggelingen gelinkt. Hij benadrukt nog eens dat er zonder uitgaande transfers ook niemand bijkomt. Enkel wanneer er zich een opportuniteit voordat kan daarvan sprake zijn. Fadiga zelf staat niet weigerachtig tegenover een terugkeer. Hier zijn er echter twijfels omtrent z'n fysieke paraatheid. Dokter Michel D'hooghe zal niet vlug zo'n medische risico's nemen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties