Samuel stap dichter bij Inter

K M
| 0 reacties
Samuel stap dichter bij Inter
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Walter Samuel heeft het licht op groen gezet voor zijn zakenverantwoordelijken om te onderhandelen met Inter Milan. Real Madrid en Inter staan zelf dicht bij een akkoord.

Samuel stond in het begin weigerachtig tegenover een transfer omdat hij zich volgend seizoen wil bewijzen bij Real. Na echter gesproken te hebben met ploegmaat bij Argentinië en Inter-kapitein Javier Zanetti, besloot de verdediger dan toch om te onderhandelen met de Milanese ploeg.

Zijn zakenwaarnermers Ernesto Bronzetti en Peppino Tirri lieten er geen gras overgroeien en begonnen onmiddelijk onderhandelingen met Inter. Het grootste probleem lijkt het loon te worden. Samuel ontvangt bij Real 5 miljoen euro per jaar terwijl Inter-eigenaar Massimo Moratti een maximum van 3,25 miljoen euro per jaar heeft ingesteld. 

Inter en Real hebben al bijna een akkoord omtrent de transfer van Samuel. De Argentijn zal een seizoen worden uitgeleend en Inter heeft een aankoopoptie die het in juni volgend jaar moet lichten wil men hem aankopen. Het schoentje wringt hem echter bij de waarde van die optie. Real wil 23 miljoen euro, wat te hoog is voor Inter. Daarom zullen Marco Branca en Gabriele Oriali nog deze week naar Madrid vliegen om dat cijfer naar omlaag te krijgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties