Vieri kan voor 2 jaar tekenen bij Tottenham

Philippe Crols
| 0 reacties
Vieri kan voor 2 jaar tekenen bij Tottenham
Foto: © SC

Christian Vieri zal volgend seizoen niet meer voor Inter Milan spelen. Het contract van de Italiaanse spits werd eerder deze week ontbonden. Het gevolg is dat de clubs nu in rijen staan aan te schuiven om Vieri toch maar naar hun club te halen. Tottenham heeft al een concreet bod voor de spits. 

Een contract voor twee jaar. Dat is wat Chritian Vieri kan krijgen bij de Londense club. De 31-jarige aanvaller had eerder deze week nog te kennen gegeven dat hij liever naar Spanje zou verhuizen en dat een transfer naar Engeland niet aan de orde was. 

Vieri is blijkbaar van gedacht veranderd en laat de deur voor een transfer naar Engeland nu toch op een kier staan. "Ik hou van Milaan en van de Spaanse steden, maar Londen is ook niet mis", aldus Vieri. 

Mocht Vieri naar Engeland verhuizen zal hij niet veel problemen ondervinden in verband met de taal. Vieri heeft namelijk in zijn jongere jaren heel wat tijd doorgebracht in Australië en dus zou het Engels alvast geen probleem mogen zijn voor de Italiaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties