Red Star Waasland ook herbegonnen (+ foto's)

Glenn De Nys
| 0 reacties
Red Star Waasland ook herbegonnen (+ foto's)
Foto: © SC

Red Star Waasland is begonnen aan zijn voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De ambitieuze club uit Sint-Niklaas kocht deze zomer stevig in en is, zoals vorig jaar, weer stevig gewapend om terug in de subtop, misschien wel top, mee te spelen.

 
Rond half zeven kwam de kern het veld op. Vooraan de nieuwe trainer Dirk Geeraert en zijn technische staf. Een kleine vijftig supporters kwamen afgezakt naar Puyenbeke om voor het eerst met hun nieuwe ploeg kennis te maken.
 
De kern, bestaande uit 27 man, begon rustig aan een individuele opwarming waarna in groep wat baloefeningen op het programma stonden. Bij de supporters werd vooral uitgekeken naar de nieuwe namen zoals Bou-Sfia, Arijs en Vandecauter, maar ook de “speler van het jaar” van vorig seizoen, Kris Vinken, kreeg de aandacht van de trouwe fans.
 
Het werd in het algemeen een rustige, ontspannende training. Trainer Geeraert heeft nog een week tijd om de conditie van zijn ploeg op te krikken. Volgende week dinsdag speelt R.S.W. in het eigen Puyenbeke-stadion tegen Willebroek-Meerhof.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties