Brussels wint weer niet

Filip Van der Elst
| 0 reacties
Brussels wint weer niet
Foto: © SC

Het wil Brussels niet lukken in de oefenmatchen. Ook deze keer werd de partij niet winnend afgesloten, meer zelfs, in en tegen derdeklasser KVK Tienen kon het pas in de laatste seconde gelijkmaken.

Brussels speelde, althans in de eerste helft, wel een goede partij. De Brusselaars creeërden een karrevracht aan kansen. Kristof Snelders was heel bedrijvig, maar miste toch enkele dotten van kansen. Ook Igor De Camargo, minder in de match, draaide een kanjer van een kans de nek om. En, meestal valt de goal dan maar aan de overkant, en dat was ook woensdag het geval. Een Tiense aanval vanop de rechterflank werd door de volledig vrijstaande Geebelen met het hoofd in doel verlengd. Ook daarna kreeg Brussels enkele serieuze kansen op de gelijkmaker, maar de bal wou er niet in. Ze hadden hun achterstand dan ook volledig aan zichzelf te danken.

In de tweede helft werd er een hele resem testers bijgegooid, wat het niveau niet echt ten goede kwam. Brussels speelde opeens weer futloos, en de Tiense verdediging hield relatief makkelijk stand. De beste kans was een schot dat net naast ging. Op het einde kreeg Brussels nog een goedkope penalty, die wel werd omgezet door de Hongaarse tester Andorka. Onmiddellijk daarna vond de scheidsrechter het welletjes, en floot hij af. Zaterdag krijgt Brussels een nieuwe kans: dan speelt het in en tegen provincialer SK Lombeek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties