Standard had moeite met MVV

bernie de vuyst
| 0 reacties
Standard had moeite met MVV
Foto: © SC

MVV was geen hapklare brok voor de Rouches. De Nederlandse tweedeklasser voetbalde goed mee en pas halfweg de tweede helft kwam Standard langszij. Een nipte 2-1 overwinning werd het voor de Luikenaren.

MVV speelde met heel wat Belgen en die onderscheidden zich in de eerste helft. Doelman Deelkens (ex-Westerlo) speelde zich in de kijker door pogingen van Wamberto, Vandooren, Conceiçao en Geraerts knap te pareren. Een andere Belg in Nederlandse dienst, Aelbrecht (ex-KV Mechelen), zorgde voor de 0-1.

Vlak na de koffie zag het er bijna helemaal slecht uit voor de troepen van D' Onofrio toen een schot van Caracciolo, ook een landgenoot, maar nipt naast rolde. Op het uur ging Standard doordrukken. Niet veel later stond het 2-1 na een prachtige vrijtrap van specialist Rapaic en een intikkertje van aanwinst Béda. De Rouches controleerden vanaf dan de wedstrijd tot het laatste fluitsignaal.


Standard Luik:
Runje, Deflandre, Beda (80' Sarr), Dragutinovic, Léonard (5' Vandooren), Conceicao (85' Garbini), Moreira (60' Roussel), Geraerts (82' Assou-Akotto), Rapaic (85' Walasiak), Tchité (75' Onwuachi), Wamberto (60' Negouai)

MVV:
Deelkens, Bryssinck, Kienle (60' Martha), Luijpers, Winkens, Siahaija, Mans, Brncic (60' Hamdaoui), Supusepa (60' Miceli), Aelbrecht (60' Muhamadu), Caracciolo

Doelpunten: 34' Aelbrecht 1-0, 65' Rapaic 1-1, 66' Beda 1-2



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties