Toni op weg naar Fiorentina

K M
| 0 reacties
Toni op weg naar Fiorentina
Foto: © SC

De overgang van Luca Toni van Palermo naar Fiorentina lijkt nu wel heel dichtbij. Vandaag waren er zowel vanuit het kamp van Fiorentina als vanuit het kamp van de aanvaller als vanuit het kamp van Palermo positieve geluiden te horen.

Technisch directeur van Fiorentina, Pantaleo Corvina, onthulde het volgende tegenover radiozender GRT: "We hebben een overeenkomst bereikt met Palermo voor 10 miljoen euro. Nu gaan we met de zakenwaarnemer van de speler praten over een contract."

Tullio Tinit, de zakenwaarnemer van Toni, gelooft echter in een snelle afloop: "De overeenkomst zou er vanavond of morgen al kunnen zijn." De vlotscorende spits zou bij La Viola een contract van 4 jaar kunnen krijgen met een salaris van 1,5 miljoen euro per seizoen.

En ook bij Palermo gelooft men dat de transfer bijna afgerond is. Technisch directeur Rino Foschi verkaarde het volgende: "Het huwelijk van Palermo met Luca Toni lijkt ten einde. We hebben gestreefd naar een overeenkomst die goed is voor zowel Toni, Fiorentina als Palermo."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties