Austria wint zonder Ceh en Dheedene

Austria Wien heeft ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Ze klopten Grazer AK in een boeiende match met 3-2.

Austria behoudt het maximum van de punten. Halfweg de eerste helft kwam Wien op voorsprong. Het was Sionko die voor de openingstreffer tekende. Nog voor rust kwamen de bezoekers echter op gelijke hoogte via Plassnegger

Na rust was het Grazer dat een optie nam op de overwinning. Ehmann bracht z'n ploeg op het uur op voorsprong. Nog geen vijf minuten later zette Dospel de bordjes alweer in evenwicht. Het was nota bene Mario Tokic die de thuisploeg de overwinning bezorgde. Tokic speelde vier jaar voor Grazer tot hij dit seizoen naar Wien vertrok.

Bij de thuisploeg bleven oude bekenden Nastja Ceh en Tosin Dosunmu 90 minuten op de bank. Didier Dheedene werd zelfs niet in de kern opgenomen.