Geruchten over Sjevtsjenko brengen Chelsea uit evenwicht

Kristof Somers
| 0 reacties
Geruchten over Sjevtsjenko brengen Chelsea uit evenwicht
Foto: © SC

Chelsea ontkent in een persbericht bij hoog en bij laag dat het Andrei Sjevtsjenko wil inlijven. De Engelse club reageert zo voor het eerst op de aanhoudende transfergeruchten.

“Er zijn aanhoudende, en totaal onjuiste, berichten over Andrei Sjevtsjenko die alleen dienen om de huidige spelers van Chelsea uit hun evenwicht te brengen”, aldus een officiële verklaring.

“De club heeft al duidelijk gemaakt dat het de bedoeling is om nog één speler te halen, en dat dat een middenvelder is. We zijn niet op zoek naar een aanvaller. We hebben volledig vertrouwen in de spitsen die we al hebben.”

Chelsea maakt hiermee duidelijk dat het een transfer van de Oekraïnse spits niet nodig heeft. Nochtans leek er de laatste weken wat te veranderen rond Sjevtsjenko. De aanvaller had problemen met Milan-coach Carlo Ancelotti, na onenigheid over een blessure. Sjevtsjenko had sinds zijn jukbeenbreuk van vorig seizoen een metalen plaat in zijn hoofd zitten. Die wilde hij tijdens de voorbereiding op de nieuwe competitie laten weghalen, maar daarvoor kon hij niet rekenen op de steun van Ancelotti. Een crisis werd echter altijd ontkend.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties