Kalou is in alle stilte verkocht

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Kalou is in alle stilte verkocht
Foto: © SC

Het Nederlandse voetbalblad, het Algemeen Dagblad, weet dat Salomon Kalou door Feyenoord is verkocht aan de investeringsmaatschappij Soccer Investments and Representations. 

Zo zou de club buiten medeweten van Kalou, de transferrechten van de Ivoriaan voor negen miljoen euro verkocht hebben aan Soccer Investments and Representations. Dat bedrijf zou dan de bedoeling hebben om Kalou voor enkele seizoenen bij Benfica te stallen om hem vervolgens voor een enorm bedrag aan een topclub door te verkopen. Benfica moet dan wel het salaris van de Ivoriaan betalen en daarbij nog een lease-bedrag overmaken aan de investeringsmaatschappij.

Voor een daadwerkelijke overgang van de spits naar Benfica is het volgens de reglementen van de FIFA echter vereist dat er een overeenkomst tussen beide clubs tot stand komt, aangezien de FIFA alleen overeenkomsten tussen voetbalclubs als rechtsgeldig beschouwt. Kalou zelf dient dan ook aan een transfer mee te werken.

Mocht een tranfser naar Benfica afketsen, dan zou de investeringsmaatschappij een andere club voor Kalou willen zoeken. Feyenoords technisch directeur Mark Wotte zou echter verkondigd hebben dat Kalou ondanks het akkoord gewoon in Rotterdam blijft.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties