Antwerp heeft spelerstekort

Dirk Pieters
| 0 reacties
Antwerp heeft spelerstekort
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp kampt met een spelerstekort voor de eerste bekerwedstrijd tegen Woluwe.
 
Na zeven weken trainen en elf oefenduels is het niet duidelijk hoeveel spelers Antwerp gaat kunnen opstellen in de wedstrijd tegen Woluwe. Antwerp deed zeven inkomende transfers (Jansen, Tomsin, Lavan, Willockx, Verbiest, Verjans en de Roemeen Neagoe) en van de kern van vorig jaar zijn er nog maar tien gebleven. Di Gregorio en Souleyman zullen al zeker niet van de partij zijn, zij zijn nog steeds geblesseerd.
 
De vrijgavepapieren van de spelers die uit het buitenland komen, waren gisteren nog niet aangekomen op de Bosuil. De kans bestaat dus dat zij niet inzetbaar zijn.
 
Van de zes jongeren waar Antwerp de voorbereiding mee begon, blijkt enkel Kevin Baert  rijp te zijn voor een plaatsje in de A-kern.
 
Tijdens de voorbereiding passeerden er op de Bosuil zoals gewoonlijk heel wat testers.  Met Jacquemijn, Stankovski, Olguin en de zopas gearriveerde Servische doelman Ristovic, zijn er momenteel nog vier testers aanwezig op de Bosuil. In de eerstvolgende bekerwedstrijd kunnen zijn nog niet opgesteld worden.
 
Volgens trainer Regi Van Acker is er absoluut geen overschot aan spelers, maar staat er tegen Woluwe een ploeg die voor de overwinning zal gaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties