Speeldag 5: nog twee wedstrijden op zondag

Kristof Blomme
| 0 reacties
Speeldag 5: nog twee wedstrijden op zondag
Foto: © SC

Vandaag zijn er nog twee wedstrijden in de hoogste klasse. Straks, om 18 uur, speelt Lokeren op Daknam tegen Lierse. Om 20 uur verdedigt Standard de leiderspositie tegen de Ivorianen uit Beveren.
 
Lokeren – Lierse wordt om 18 uur rechtstreeks uitgezonden op Sporza. Zowel Drulic, Baldvinsson, Milojevic als Doba zijn er niet bij wegens blessures. Zaterdag viel ook nog de Ijslander Gretarsson uit. Madi is geschorst. Lazic zal in doel beginnen. Bij Lierse geen veranderingen na de knappe prestatie twee weken geleden tegen Club, waar de Pallieters meer verdienden dan een gelijkspel. Mardulier blijft in doel, waardoor Vanderstraeten op de bank zit. Dragan Mrdja zit op de bank. Het contract van Charaï werd deze week ontbonden. Als Lokeren weet te winnen komt het op een gedeelde vierde plaats. Lierse staat voorlopig slechts één puntje voor op de voorlaatste in de stand, La Louvière.
 
Standard en Beveren sluiten om 20 uur de speeldag af. Standard is de fiere leider. De Walen hebben dit seizoen nog geen enkel punt verloren. Vlak voor het verstrijken van de transferdeadline verloren de Rouches wel nog sterkhouder Dragutinovic aan Sevilla. Beda, ex-Sint Truiden, neemt zijn plaats in de basis in. Assou-Ekotto is geschorst. Niculae start op de bank. Beveren kende een slechte seizoensstart. Bovendien rommelt het ook naast het veld. Badjan speelt niet wegens blessure. Sanogo zal waarschijnlijk z’n opwachting maken in de basis.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties