'Ik zie dat Broos ongelukkig is met de situatie'

Philippe Crols
| 0 reacties
'Ik zie dat Broos ongelukkig is met de situatie'
Foto: © SC

Vanavond staat het grootste deel van de zevende speeldag op het programma. Racing Genk moet vanavond op bezoek bij La Louvière. Winnen is 'imperatief' voor de Limburgers, want anders zal de druk op de ploeg en dus ook op trainer Hugo Broos nog meer toenemen. 

Sunday Oliseh geeft in de krant De Morgen toe dat de druk op Genk toch wel groot is. Ook merkt hij dat de Genkse trainer, Hugo Broos, eronder lijdt. "Hij toont het niet, maar toch zie ik dat hij ongelukkig is met de situatie. We kunnen het maar beter van de positieve kant bekijken en die is er altijd", aldus de Nigeriaan. 

Oliseh trekt dus vanavond met Genk naar La Louvière. Dat is ook de club van zijn jongere broer Egutu Oliseh. Voor het eerst in hun carriere zullen de broers tegen elkaar spelen. "We praten er zo weinig mogelijk over. De situatie is voor geen van ons beiden ideaal, want we hebben allebei punten nodig. Nadien zullen we er wel om lachen", aldus de oudste Oliseh die volgens hem het meeste te verliezen heeft omdat hij de oudste is.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties