Sociedad en Santander winnen met kleinste verschil

Ruben Verhaeghe

Atlético Madrid heeft met 3-2 verloren van Real Sociedad en zakt naar een 16de plaats in de rangschikking, Real Sociedad steeg naar de 8ste plaats.

Atlético begon het sterkst aan de wedstrijd en al na negen minuten vond Torrés de weg naar de goal en opende de score. Amper toen minuten later knalde Kezman de 0-2 voorbij Riesgo. De partij verwaterde na de tweede goal waarvan Real Sociedad dankbaar gebruik maakte om terug in de match te komen. De stand bij de rust was 0-2.

In de tweede helft speelde Sociedad beter mee en dat resulteerde in de aansluitingstreffer in de 55ste minuut van Kovacevic. Nihat bracht zijn ploeg langszij in de 82ste minuut en in de toegevoegde tijd kon Kovacevic alsnog de zege uit de brand slepen voor Sociedad met zijn tweede treffer van de avond.

In een harde partij met veel kaarten heeft Racing Santander met 1-0 van Espanyol Barcelona gewonnen. Er werden maar liefst negen gele kaarten uitgedeeld en Alberto Lopo kreeg in de 85ste minuut zelfs een rode kaart. In de 68ste minuut besliste Antoñito de match met de enige treffer van de avond.