Véron vindt Adriano arrogant

Kevin Pieters
| 0 reacties
Véron vindt Adriano arrogant
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Inter haalde verwoestend uit tegen Livorno dit weekend en stuurde de bezoekers met droge forfaitcijfers huiswaarts. Toch was het niet allemaal rozengeur en maneschijn in Milan. Het is Juan Sebastian Véron die uithaalt naar teammaat en sterspeler Adriano (foto). De Braziliaan miste het duel tegen Livorno daar hij nog in Brazilië vertoefde. De vlucht van Adriano werd afgelast door een technisch probleem, maar op een latere vlucht richting Italië was de spits eveneens nergens te bespeuren. Dit alles maakte dat Adriano pas zondag in de late namiddag aankwam in Milan.
 
Vooral de Argentijn Véron liet het niet na om Adriano op zijn plaats te zetten. "Het getuigt van gebrek aan respect voor de regels en voor zijn teamgenoten", aldus de Argentijn. "Ik vind een wedstrijd tegen Livorno even belangrijk als een duel met Juventus, maar sommige spelers denken daar anders over. Ik ben persoonlijk zeer boos over dit incident en we zullen het er nog zeker over hebben."
 
Begin deze maand legde Adriano nog een voorstel van Chelsea naast zich neer. Dat de spits gegeerd wild is op internationaal niveau is ondertussen alom bekend. Of de arrogante houding van Adriano daar iets met te maken heeft valt te betwijfelen. [KR]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties