Vierpuntenwedstrijd voor Aarschot en Hoogstraten

Jo Mertens
| 0 reacties
Vierpuntenwedstrijd voor Aarschot en Hoogstraten
Foto: © SC

Bree mag na zijn prachtprestatie van verleden week op bezoek bij periodewinnaar Lyra, dat een feestweek achter de rug heeft, maar er alles aan zal doen om de periode af te sluiten met een mooie 27 op 30.

Zwarte Leeuw, dat zijn kans voor de periodetitel verleden week verspeelde, moet zich nu herpakken tegen het tegenvallende Mol-Wezel om volgende week vol vertrouwen de bekerwedstrijd tegen AA Gent aan te pakken.

Veldwezelt maakt de moeilijke verplaatsing naar Lichtaart, dat blijft verbazen en nog steeds niet verloor in eigen huis.
Spouwen-Mopertingen is na een 12 op 12 mooi naar de kop van het klassement geslopen en ontvangt Meerhout, dat er op gebrand is om de misstap van verleden week recht te zetten.

In de wedstrijd Heist - Berkenbos kan geen van beide clubs zich puntenverlies veroorloven om geen voeling te verliezen met de subtop.

Met Millen en Olen staan twee ploegen tegen elkaar die vorig seizoen nog de eindronde speelden en nu een moeilijke periode doormaken, want geen van beide clubs kon één van zijn laatste drie wedstrijden winnen.

Het degradatieduel tussen Aarschot en Hoogstraten is al een echte vierpuntenwedstrijd want de verliezer van deze wedstrijd komt al in echt nauwe schoentjes.

Voor Patro gaat het van kwaad naar erger. Na de 7-1 nederlaag van vorige week moet het punten behalen om de eerste periode niet met een negatief punten aantal af te sluiten en dat zal tegen Thes geen gemakkelijke opdracht worden [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties