Gravesen ontkent vertrek

Philippe Crols
| 0 reacties
Gravesen ontkent vertrek
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Gravesen verhuisde vorig seizoen tijdens de winterstop van het Engelse Everton naar het Spaanse Real Madrid. Niet dat hij het daar slecht doet, maar toch wordt er in de Spaanse pers gespeculeerd over een vertrek van de Deen tijdens de winterstop. 

Manchester United en Everton, de ex-club van Thomas Gravesen dus, zouden het allebei wel zien zitten mocht de verdedigende middenvelder naar hun club komen. Ondanks het feit dat het Engelse voetbal Gravesen veel beter ligt dan het Spaanse, ontkent hij toch dat hij gaat vertrekken in december of januari: "De kranten moeten iets doen om hun pagina's vol te krijgen. Ik heb het wel naar mijn zin in Madrid en verder moet ik daar geen commentaar over geven. Real is een goede ploeg dus ik zie niet in waarom ik zou moeten vertrekken tijdens de winterstop."

Gravesen speelt evenwel niet altijd bij Real Madrid, maar volgens de Deen zelf heeft hij daar geen problemen mee. "Er zijn nieuwe spelers bijgekomen en het elftal is sterker geworden. Dat is absoluut positief. Ik blijf gewoon verder werken en als de trainer mij nodig heeft dan kan hij op me rekenen. We moeten simpelweg het sterkst mogelijke elftal tussen de lijnen brengen en als dat wil zeggen dat ik niet altijd kan spelen dan is dat zo. Pablo Garcia is immers een hele goede speler en op dit moment presteert hij ook nog eens goed."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties