Cassano en Iaquinta spelen dit weekend niet

Cassano en Iaquinta spelen dit weekend niet
Foto: © SC

Zowel Antonio Cassano als Vicenzo Iaquinta zullen dit weekend niet in actie komen voor hun clubs. De aanvaller van AS Roma is niet in de selectie opgenomen, terwijl de spits van Udinese sukkelt met een blessure.

Cassano is al een geheel seizoen afwezig in de aanval van Roma. Officieel klinkt het telkens dat hij geblesseerd is of niet wedstrijdfit, maar dit kan deze keer niet als excuus ingeroepen worden. Cassano scoorde immers vorig weekend twee maal bij de jeugdploeg van de Romeinen.

Coach Luciano Spalletti kondigde dan ook al een hele week aan dat hij het enfant terrible zou meenemen voor de wedstrijd tegen Juventus. Vrijdagavond viel de aanvaller dan toch uit de selectie wat er op wijst dat hij niet mag meespelen om zijn contractperikelen. Roma zal het overigens ook moeten doen zonder de geschorste Cristian Chivu.

Udinese moet dan weer de wei in zonder sterspeler Vicenzo Iaquinta. De aanvaller liep tijdens de oefenwedstrijd met de Italiaanse nationale ploeg tegen Ivoorkust een blessure aan de hiel op. Toch is een overwinning tegen Messina een must na de 5-1 nederlaag tegen AC Milan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties