Liverpool denkt aan Di Vaio

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Liverpool denkt aan Di Vaio
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Liverpool gaat in de winterstop een poging doen om de Italiaanse spits Marco Di Vaio naar Anfield Road te halen. Dat is alvast wat de Engelse media te weten zijn gekomen. Di Vaio raakt maar niet geïntegreerd bij FC Valencia en mocht in de winter uitkijken naar een nieuwe club.

Als Di Vaio vertrekt tijdens de winterstop, dan zal dat in eerste instantie op huurbasis zijn. In het contract zal er wel een aankoopoptie vastgelegd worden waarbij Di Vaio dan definitief kan verhuizen tegen een van te voren vastgestelde transferprijs. 

Rafael Benitez, de Spaanse coach van Liverpool, is momenteel niet tevreden over de prestaties van zijn spitsen Peter Crouch, Fernando Morientes en Djibril Cissé. Naast Liverpool is ook Inter Milaan gecharmeerd door de spits en ook Di Vaio ziet een verhuis naar de nerazzuri zitten nadat een eerdere transfer al afsprong in 2002. Di Vaio speelde in zijn carrière ook nog voor respectievelijk Lazio Roma, Verona, Bari, Salernitana (waar hij doorbrak), Parma en Juventus Turijn. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties