Sagnol nu vrijwel zeker naar Juventus

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sagnol nu vrijwel zeker naar Juventus
Foto: © SC

Er waren de voorbije weken nogal wat speculaties over de toekomst van de Franse international Willy Sagnol, maar nu is het vrijwel honderd procent zeker dat de verdediger volgend seizoen voor Juventus Turijn uitkomt.

Bayern-bestuurslid Karl-Heinz Rummenigge bevestigde tegen  Football Italia dat Sagnol op het einde van dit seizoen transfervrij Bayern München verlaat. Zijn contract liep immers af medio 2006.  

Sagnol zal bij de Bianconeri een contract van vier jaar tekenen en strijkt er jaarlijks zo'n 2,5 miljoen euro op. Rummenigge is ontgoocheld: "Alweer, na Robert Kovac, kaapt Juventus bij ons een speler transfervrij weg. Het ligt niet meer in onze handen. Financieel kunnen we niet concurreren met Juventus, dus we moeten er ons maar bij neerleggen."

Naast Sagnol zijn ook nog de Braziliaan Zé Roberto en sterspeler Michael Ballack op het einde van dit seizoen einde contract. Beide spelers zullen allicht ook vertrekken bij de Rekordmeister. Bayern kan niet anders dan die spelers laten gaan want het wil de loonmassa naar beneden halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties