Dosunmu: 'Ik wil niet terug naar Wenen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Dosunmu: 'Ik wil niet terug naar Wenen'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

“Ik wil niet terug naar Austria Wien.”  Dat zegt Tosin Dosunmu in een interview met Het Nieuwsblad. De aanvaller van Germinal Beerschot voelt zich goed thuis in de Belgische competitie en ziet een terugkeer naar de stad van Mozart niet zitten.
 
“Ik begrijp dat Austria me niet gratis wil laten vertrekken. Ze hebben veel geld voor me betaald en dat willen ze terug. Maar de nieuwe trainer moet me echt niet hebben. Zelfs als hij nu van mening zou veranderen, ik zou me nooit meer gelukkig voelen in Wenen. Austria heeft geen sfeer en geen supporters. Bovendien moesten we er matchen bij min tien spelen.”
 
Over zijn toekomst blijft de kleine Nigeriaan in het vage. “Ik wil stap voor stap doen. Maar ik heb geleerd niet vooruit te kijken. De omstandigheden zullen beslissen”, vertelt de Mister 50 % van het Kiel. Of hij graag naar Club Brugge, Anderlecht of Standard zou gaan? Waar hij met Ceulemans, Van Holsbeeck en Demol drie bekende gezichten uit het verleden ontmoet. “Jan Ceulemans is als een vader voor mij. Die man betekent alles in mijn carrière. Hij heeft een goed hart en begrijpt waar het in voetbal om draait.” [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties